Vakantie in AndalusiŽ

Viva Andalucia: geef het door op Twitter!

Spanje online

Karin's Choice:

Kleinschalig en heel betaalbaar

Weg van de massa is de veelbelovende slogan van Karin's Choice. Maar maakt Karin dit ook waar? Speciaal voor Viva Andalucia bekeken wij het aanbod van deze reisaanbieder en de conclusie is helder: voor kleinschalige vakanties voor een scherpe prijs is Karin's Choice ook onze keus.
Onze eindscore: een 8,1

Vliegreis en huurauto inclusief

Voor iedereen die AndalusiŽ wil ontdekken zonder te belanden in saaie hoogbouw vol Hollanders is Karin's Choice een verademing. Even helemaal weg van de hectiek van alledag en vanuit kleinschalige accommodaties de vakantiebestemming zelf ontdekken en beleven, dat is waar het bij Karin's Choice om draait. In plaats van grote all-inclusive hotels kiest Karin voor authentieke plaatsjes. De vliegreis en huurauto zijn altijd inclusief.

Eigen charme

Karin's Choice bied je een uitgebreide keuze hotels, appartementen, villa's en casita's. Schitterend gelegen, soms direct aan zee of op een kleinschalig landgoed, midden in de natuur. Elk verblijf heeft zijn eigen charme en duidelijk is dat Karin's Choice veel aandacht heeft besteed aan de selectie van al deze bijzondere plekjes. Wie maar even rondkijkt op de website, krijgt beslist zin in vakantie.

In traditionele stijl

Casita Huetor Casitas Huetor in La ViŮuela bijvoorbeeld. Op een klein landgoed vind je hier acht geschakelde huisjes in de traditionele stijl van AndalusiŽ. Vanaf het terras van elk huisje heb je een schitterend uitzicht over het meer van La ViŮuela. En wil je van het strand genieten? Met de inbegrepen huurauto ben je er in twintig minuutjes.

Het hart van AndalusiŽ

Of wat dacht je van Hotel Zuhayra, een gemoedelijk hotel aan de rand van het witte dorp Zuheros, precies in het midden van AndalusiŽ. Een perfecte plek om deze regio te verkennen en een mooi gebied voor wandelingen en een authentiek terrasje.

En dan de prijs...

Zoveel moois, inclusief vliegreis ťn huurautoÖ wat moet dat niet kosten? Ook hier zorgt Karin voor een wel heel aangename verrassing. De prijzen liggen beduidend lager dan vergelijkbare aanbieders. Karin's Choice heeft mede door deze unieke prijs-kwaliteitsverhouding een onmisbare plek veroverd in het vakantie-aanbod naar AndalusiŽ. Ons eindoordeel: Karin's Choice verdient een 8,1.

Op vakantie naar Spanje met Sunweb